Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای شهر بندرعباس گفت: تشکیل کمیته مدیریت رواناب‌های شهری در شهرداری بندرعباس ضروری است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، سیدمحمدرضا موسوی امروز _شنبه دوم بهمن ماه_ در جلسه علنی شورای اسلامی شهر بندرعباس با اشاره به بارندگی‌های اخیر در این شهر خطاب به شهردار، اظهار کرد: ضمن تقدیر از تلاش‌های شهردار و کارکنان شهرداری برای جلوگیری از آسیب به منازل شهروندان، باید جهت پیشگیری از هدر رفت نیروی انسانی و منابع مالی ظرفیت مدیریت شهری بندرعباس نسبت به وضعیت خورهای شهر تغییر رویه پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه بررسی مدیریت روان آب‌ها باید در اولویت عملکردی سال آینده دیده شود، با اشاره به وضعیت خورهای این شهر در بارندگی‌های اخیر، افزود: اگر به هنگام بارندگی، کانال‌های دفع آب‌های سطحی اجرا نشده بود، مد دریا با طغیان آب‌های شهری هم زمان می‌شد و یا بارندگی در کوه‌های اطراف شهر بندرعباس باعث سیلابی شدن و روان شدن روان آب‌ها می‌شد معلوم نبود چه بحرانی شهر را فرا می‌گرفت.

عضو شورای ششم شهر بندرعباس ادامه داد: در روزی که بارندگی نداشتیم میزان حجم خور سهند واقع در شهرداری منطقه یک به بالاترین حجم خود رسید به طوری که امکان داشت طغیان کند که این شرایط حاصل بارندگی در بالادست شهر بندرعباس است.

وی با بیان اینکه انجام اقدامات قانونی در مسائل حقوقی حوزه آبخیزداری برون شهری ضروری است و دستگاه‌های مختلف از جمله منابع طبیعی نیز باید در کنار شهرداری قرار گیرند، گفت: وقتی خورها در طول سال خیس و پرآب باشند، هرچه در جهت ایجاد کانال رفع آب‌های سطحی و مهار این آب‌ها تلاش شود نتیجه خوبی حاصل نخواهد شد.

موسوی در خصوص مشکلات محله‌های مختلف، تصریح کرد: باید مشکلات شهرک پیامبر اعظم مربوط به مسکن و شهرسازی، وجود ترانشه در فاز یک و دو شهرک طلاییه که منجر به مسدود شدن مسیر پمپ گاز شد و محله شهید اللهیار دهقانی در چهارراه خانه اقدام حقوقی انجام شود.

وی با تاکید بر اینکه در خصوص واگذاری‌های مختلف در بستر خور بویژه محدوده سنگ کن باید تعیین تکلیف و تملک صورت پذیرد، ادامه داد: این کار باید در کمیته ویژه ای متشکل از اعضای شورای شهر و کسانی که در حوزه حقوقی شهرداری هستند انجام شده و اقدامات به صورت بالادستی دنبال شود و مردم از این فرایند مطلع و منتفع شوند.

عضو شورای ششم شهر بندرعباس در ادامه با اشاره به فرآیند آئین نامه جز و سه تبصره ۱۳ ماده واحده قانونی بودجه ۱۴۰۰ مورخ ۱۰/‏۰۷/‏۱۴۰۰‬ اضافه کرد: در این ماده، اختصاص اعتبار به شهرداری‌ها ناشی از خسارت سیلاب چندین مقدمه دارد که باید به آنها دقت شود.

وی تصریح کرد: در این مقدمه آمده باید مطالعات آن پیوست موضوع باشد تا وزارت کشور سیلابی شدن شهر بندرعباس را در بودجه سال آینده قرار دهد؛ البته موضوع سیلابی بودن شهر بندرعباس در وزارت کشور مستلزم ارائه مستندات از سوی شهرداری خواهد بود. همچنین برآورد اعتبار لازم برای رفع روان آب‌ها که این نکته برای آن بخشی است که تکلیف نگه داشت خورها مشخص شود که با کدام دستگاه است.

موسوی ادامه داد: تلاش فراوان برای لایروبی خورها صورت گرفته، اما متأسفانه نخاله‌ها از اطراف خورها جمع آوری نشده و دوباره به خورها بر می‌گردد، لذا خواهشمندیم همان ابزارهایی که در اختیار شهرداران مناطق بود تا پایان عملیات جمع آوری نخاله در اختیار قرار گیرد.

وی افزود: بسیاری از محلات در بافت فرسوده در حوزه مهندسی شیب‌بندی منطقه دچار مشکل هستند که می‌توان به محلات نخل ناخدا، آیت الله غفاری، پیامبر اعظم (ص)، سنگ کن، بلوار امام حسین (ع) اشاره کرد که به دلیل نداشتن شیب اصلاحی، موجب آبگرفتگی می‌شود و خساراتی به ساکنان این مناطق وارد می‌کند، متأسفانه هر سال آسفالت معابر نه به صورت اصولی ترمیم می‌شود.

عضو شورای ششم شهر بندرعباس با اشاره به قرار گرفتن چند خور در محدوده پایگاه‌های نظامی، اضافه کرد: این خورها به دلیل ایجاد تغییر در مکانیزم آنها منجر به سرریز شدن آنها می‌شود، خوری که از پمپ گاز به پایگاه نیروی هوایی هدایت می‌شود، همچنین خور «هدیش» که در محدوده نیروی دریایی قرار دارد، علیرغم اقدامات انجام شده همچنان با کندی ورود و خروج آب روبرو است که باید نسبت به جداره‌سازی و ایجاد مسیرهای اصولی ورود آب به کانال‌های جدید اقداماتی صورت پذیرد.

وی با بیان اینکه آب موجود در بستر خورها محلی برای رشد پشه آئدس است که باید سلامت و ایمنی کارگرانی که برای لایروبی خورها اقدام می‌کنند، مورد توجه قرار گیرد، خاطرنشان کرد: با توجه به اقداماتی که در خورها به ویژه خور نایبند انجام شد، باید در مسیر کانال‌های آب کنده کاری مجدد و حفاری در بتن انجام شود تا خطر پشه آئدس متوجه کارگران شهرداری نشود.

کد خبر 550354

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بندر عباس شهرداری شوراي شهر بندرعباس کلانشهر روان آب شهر مدیریت شهری شهروند شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شهر بندرعباس عضو شورای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۹۶۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق مدیریت هماهنگ شهری در شرکت توسعه شهرداری اصفهان/ شوراها مصداق بارز مردم سالاری است

رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان با تقدیر از مدیریت مجموعه تفریحی سپاهان گفت: مدیریت هماهنگ شهری در این شرکت به خوبی صورت گرفت و شاهد همکاری فراجا، میراث فرهنگی، سازمان‌های شهری در کنار هم هستیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، عباس حاج‌رسولی‌ها امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت‌_ در آیین بهره‌برداری از مجموعه تفریحی کوه نور و ۱۵ پروژه خدماتی، گردشگری و ورزشی در مجمتع گردشگری صفه، با اشاره به سالروز تاسیس شوراها اظهار کرد: یکی از زیبایی‌های جمهوری اسلامی، مردم سالاری است و مصداق بارز آن شوراها است.

وی افزود: در هر دوره شورایی، منتخبان مردم چهار سال در خدمت آن‌ها هستند و با انتخاب شهردار که در راس ۱۵ منطقه شهری و ۱۵ سازمان شهری قرار دارد، این مردم‌سالاری را در عرصه شهری تجلی می‌دهند.

رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: امروز شاهد اقدامات و دستاوردهای شهرداری در حوزه تقویت گردشگری نصف جهان هستیم؛ در شورای اسلامی شهر نیز کمیته گردشگری داریم که هدف ما توسعه گردشگری و توجه به این بخش است و لذا در مقطعی ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای این امر اختصاص یافت.

حاج‌رسولی‌ها با تقدیر از مدیریت مجموعه تفریحی سپاهان خاطر نشان کرد: مدیریت هماهنگ شهری در این شرکت به خوبی صورت گرفت و شاهد همکاری فراجا، میراث فرهنگی، سازمان‌های شهری در کنار هم هستیم.

وی گفت: ما در اصفهان برای خودمان تصمیم می‌گیریم و این زیبایی کار شورایی است؛ در مدت ۱.۵ سال دیگر مردم مجدد شورای دیگری را انتخاب می‌کنند و هر حرکتی در این شهربا پشتوانه انتخابات مردمی انجام می‌شود.

رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به ویژگی‌های منحصر به‌فرد مجموعه کوه نور تصریح کرد: چنین مجموعه‌ای نه تنها در ایران، بلکه حتی در کشورهای دیگر ندیده‌ام.

کد خبر 749181

دیگر خبرها

  • دانشگاهیان برای رفع نیازهای پژوهشی شهرداری اصفهان مشارکت کنند
  • «شهرگاه» تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست
  • رونمایی از خودروهای ثبت تخلف ویژه ناوگان بار درون شهری در اصفهان
  • ۴۶۰ روز به پایان مدیریت شهری ششم باقی مانده است
  • عملکرد مدیریت شهری خوی با کلانشهرهای کشور قابل مقایسه است
  • تحقق مدیریت هماهنگ شهری در شرکت توسعه شهرداری اصفهان/ شوراها مصداق بارز مردم سالاری است
  • کمیته همکاری‌های کشاورزی ایران و آفریقا تشکیل شد
  • آماده‌باش کامل شهرداری شیراز برای بارندگی‌های پایان هفته جاری
  • تقدیر استاندار کرمان از اقدام مدیریت شهری رفسنجان/ دهه هشتادی‌ها مدیران فردای جامعه هستند
  • مشارکت دهه هشتادی‌ها در مدیریت شهری استمرار اندیشه بنیانگذار انقلاب است