Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شهرداری بندرعباس از آماده‌باش و شهرداری بندرعباس قبل از شروع بارندگی‌های سال خبر داد.

مظفر آرمیده در گفت و گو با خبرنگار ایمنا، در خصوص تمهیدات شهرداری بندرعباس قبل از شروع احتمالی بارندگی‌های فصلی، اظهار کرد: بر اساس وظایف ذاتی، به منظور پیشگیری از بروز خسارات جانی و مالی، مانند سال‌های گذشته اقدامات لازم در دستور کار قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به منظور مقابله و پیشگیری از هر نوع حوادث احتمالی ناشی از بارندگی، اقداماتی مانند پاکسازی و لایروبی خورها و کانال‌ها توسط عوامل اجرایی شهرداری با دستگاه‌های مکانیکی سبک و سنگین و نیروی انسانی انجام شده است.

سرپرست مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شهرداری بندرعباس با بیان اینکه علاوه بر لایروبی، بدنه‌سازی و کف‌سازی خورها و کانال‌ها نیز در دستور کار قرار دارد، خاطرنشان کرد: هرس درختان، اجرای رزمایش ماشین آلات سنگین جهت آمادگی لازم حین بحران احتمالی، تشکیل، آموزش و برگزاری دوره‌های توجیهی ویژه تیم‌های بحران جهت آماده‌باش بیشتر در زمان اعلام و استقرار به موقع در مکان‌هایی از قبل تعریف شده از دیگر اقدامات صورت گرفته است.

وی تصریح کرد: برگزاری جلسات هماهنگی و آماده‌سازی تیم‌های بحران قبل از شروع بارندگی‌ها، بازدید و کنترل تجهیزات و تست موتور پمپ‌های کف‌کش و لجن‌کش، نیز جزو برنامه‌های در حال پیگیری است.

آرمیده گفت: با توجه به اینکه حوادث و بلایای طبیعی گاهاً با بروز خسارت همراه است، به منظور خدمات‌رسانی بهتر به شهروندان و پیشگیری و کاهش خسارات احتمالی، بر اساس تجربیات سال‌های قبل نقاط آبگیر شناسایی و مورد مطالعه قرار گرفته است.

وی اظهار کرد: در این خصوص بیش از ۲۰ کانال و خور جدید به زیرساخت شهر اضافه شده و در بارندگی‌های آتی منجر به کاهش آب‌گرفتگی در معابر و محلات می‌شود.

سرپرست مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شهرداری بندرعباس با تاکید بر عدم تردد غیرضروری در معابر شهر در مواقع بارندگی، تصریح کرد: کاهش تردد در شهر سبب خدمت‌رسانی بهتر نیروهای شهرداری در سریع‌ترین زمان ممکن می‌شود.

وی با اشاره به دیگر نقش‌های شهروندان در مواقع بحرانی و بارندگی‌ها، افزود: بی‌توجهی بعضی از شهروندان در مسئله پسماندها، باعث ورود زباله به داخل کانال‌های آب و معابر شده و این مسئله در مواقع بارندگی، آب‌گرفتگی معابر را تشدید می‌کند.

کد خبر 474776

منبع: ایمنا

کلیدواژه: زیرساخت شهری شهرداري بندرعباس کلانشهر شهر شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شهرداری بندرعباس بارندگی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۹۵۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت سیل به زیرساخت‌های خراسان جنوبی تشریح شد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی، گفت: خسارت سیل به تأسیسات و زیرساخت‌های استان در حال ارزیابی است البته تا دهم اردیبهشت ماه جمع‌بنده شده و همچنان ادامه دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمدعلی آخوندی امروز با اشاره به ارزیابی‌های صورت گرفته درباره میزان خسارت‌های سیل اخیر در استان، اظهار داشت: در بارندگی‌های اخیر که اکثر نقاط استان را متأثر کرد، ضمن برنامه‌ریزی برای پیگیری و آمادگی دستگاه‌های ذی‌ربط، به مردم و کشاورزان و دامداران نیز اطلاع‌رسانی گسترده صورت گرفت.

وی افزود: علی‌رغم بارندگی‌های بسیار شدید در زمان کم در بعضی نقاط مثل زیرکوه 64 میلی‌متر و خوسف 59 میلی‌متر، اما خوشبختانه خسارت جانی در پی نداشته است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی تصریح کرد: به واسطه سیلاب‌های شدید و بارندگی همزمان با آن، خسارت زیادی به بخش‌های مختلف وارد شده که بیشترین این خسارت‌ها مربوط به زمین‌های کشاورزی، قنوات، جاده بین مزارع، عمران شهری، دیواره‌های حفاظتی و جاده‌های اصلی و فرعی و روستایی در سطح استان است.

آخوندی در گزارشی از میزان خسارت‌های واره به تأسیسات استان اشاره کرد و با بیان اینکه این ارزیابی‌ها تا دهم اردیبهشت‌ماه جمع‌بنده شده و همچنان ادامه دارد، گفت: سیلاب و بارندگی‌های اخیر بر اساس بررسی‌های اولیه به بخشی از زیرساخت‌‌های استان به ویژه کشاورزی و راه‌ها خسارت زد که مجموع ارزش آن 19 هزار و 553 میلیارد ریال برآورد شد.

وی به بیان جزئیات خسارات ناشی از سیل اخیر پرداخت و ادامه داد: سیلاب به 29 کیلومتر کانال انتقال آب در حوزه جهاد کشاورزی به مبلغ 185 میلیارد ریال، 125 استخر ذخیره آب بالغ بر 50 میلیارد ریال، 13 هزار و 200 هکتار باغات و مزارع به مبلغ 458 میلیارد ریال، 126 کیلومتر جاده‌های بین مزارع به مبلغ 480 میلیارد ریال خسارت وارد کرده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه سیل به 101 رشته قنات به طول 34 کیلومتر به مبلغ 940 میلیارد ریال خسارت زد، عنوان کرد: 849 رأس دام سبک (95 میلیارد ریال) نیز در اثر جاری شدن سیل تلف شدند.

آخوندی به خسارت سیل اخیر به پنج واحد مرغداری و تأسیسات آبیاری و دامی روستایی به مبلغ 140 میلیارد ریال اشاره کرد و گفت: بارندگی اخیر و جاری شدن سیل 130 میلیارد ریال به تأسیسات برق استان خسارت زد.

وی خسارت وارده به 10 بند خاکی و آبخیزداری را بالغ بر 600 میلیارد ریال و به پنج مورد سیل‌بند روستایی را بالغ بر 75 میلیارد ریال برآورد کرد و افزود: در جریان این حوادث 5 هزار و 400 کیلومتر از راه های اصلی، فرعی و روستایی بالغ بر 10 هزار میلیارد ریال خسارت دیده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه میزان خسارات به هزار و 635 ابنیه فنی نظیر  پل، آبنما و غیره بیش از  2 هزار و 200 میلیارد ریال است ادامه داد: این سیل به 4 هزار و 800 کیلومتر ایل راه عشایری بالغ بر 90 میلیارد ریال و 6 طرح هادی روستایی بالغ بر 180 میلیارد ریال و 48 واحد مسکونی حدود 100 میلیارد ریال خسارت زد.

آخوندی بیان کرد: خسارت وارده به 30 کیلومتر خطوط انتقال آب به مبلغ 590 میلیارد ریال و چهار حلقه چاه آب بالغ بر 40 میلیارد ریال است.

به گفته وی؛ براساس برآوردها سیلاب‌های شدید و بارندگی همزمان با آن، به دیواره‌های حفاظتی و لایروبی فوری رودخانه‌‌ها یک‌ هزار و 250 میلیارد ریال و سیل‌بند حفاظتی فرودگاه بیرجند 100 میلیارد ریال و عمران شهری معابر، آسفالت، کانال‌‌ها، پل‌ها و فضای سبز یک‌ هزار و 850 میلیارد ریال خسارت وارد کرده است.

انتهای پیام/ 252/

دیگر خبرها

  • آمادگی برای مدیریت بارندگی و ماندآب احتمالی در اهواز
  •  تقویت زیرساخت‌های مرز بین المللی خسروی در دستور کار استانداری
  • ۱۷۰۰ نیروی شهرداری برای رفع آب‌گرفتگی معابر کرمانشاه پای کار هستند
  • ۱۷۰۰ نیروی شهرداری برای رفع آبگرفتگی معابر کرمانشاه پای کارند
  • ضرورت تقویت زیرساخت های سلامت در کشور
  • اختصاص ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر
  • موفقیت شورا و شهرداری در کاهش آسیب‌های شهری هنگام وقوع بارندگی
  • موافقت با خواهرخواندگی بندرعباس با پنج شهر آسیایی
  • خسارت سیل به زیرساخت‌های خراسان جنوبی تشریح شد
  • ضرورت اصلاح نقاط حادثه خیز شهر مراغه