Web Analytics Made Easy - Statcounter

در جلسه امروز شورای شهر بندرعباس، مشکلات آبگرفتگی این شهر در بارندگی اخیر مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، یکصدو دومین جلسه شورای اسلامی شهر بندرعباس با حضور اعضا شورای شهر، معاون عمرانی، معاون خدمات شهری شهرداری بندرعباس و مدیریت پدافند غیر عامل  شهرداری این شهر برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتقاد از عدم حضور شهردار بندرعباس در جلسه شورا

فاطمه جراره رییس شورای شهر بندرعباس در ابتدای این جلسه با تبریک و تسلیت شهادت حاج قاسم سلیمانی، ضایعه جانباختن جمعی از مردم کشورمان در ضایعه هوایی را نیز تسلیت گفت و عنوان داشت: دستور کار این جلسه بررسی عملکرد شهرداری در خصوص بارش‌های اخیر بود که شهردار بندرعباس در این جلسه حضور نیافت.

وی افزود: در موقع بارندگی پرسنل شهرداری زحمات زیادی کشیده‌اند و جای تشکر دارد اما باید به طور اصولی با مقوله بارندگی در بندرعباس برخورد کرد و با توجه به اهمیت مسئله شایسته بود تا شهردار بندرعباس در جلسه حضور داشته باشد.

رئیس شورای شهر بندرعباس اضافه کرد: با توجه به نوع بارندگی و سرعت و شدت آن که در بندرعباس وجود دارد، شاهد آسیب و آبگرفتگی در محلات کمتر برخوردار بودیم  و این مشکلات بالاخره باید حل شود.

جراره به بلاتکلیفی شهرک پیامبر اعظم (ص) اشاره و بیان کرد: مشکلات زیرساختی این منطقه باید رفع شود چراکه آسیب‌های این بلاتکلیفی متوجه مردم است.

زیرساخت‌های شهری بندرعباس ضعیف است

آبتین امیری دیگر عضو شورای شهر بندرعباس نیز بیان کرد: زیرساخت‌های شهر بندرعباس وضعیت  خوبی ندارند و با بارندگی شهربندرعباس تبدیل به دریاچه می شود.

وی افزود: در زمینه بوی نامطبوع فاضلاب در شهر بندرعباس  اقدامات خوبی با همکاری آب و فاضلاب استان صورت گرفته و بوی نامطبوع در شهر بندرعباس به حداقل رسیده است.

1000 میلیارد تومان در 9 سال اخیر در حوزه زیرساختی هزینه شده است

کیانوش جهانبخش عضو شورای شهر بندرعباس نیز در این جلسه بیان کرد: اجرای زیر ساخت‌های شهری وظیفه راه و شهرسازی است و از سال ۸۹ تاکنون هزار میلیارد تومان از طرف شهرداری برای اجرای زیرساخت ها در شهر بندرعباس هزینه شده است.

کارگران پر تلاش شهرداری تقدیر شوند

عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس در این جلسه اظهار کرد: باید از افراد و کارگران شهرداری که در موقع بارندگی زحمات زیادی کشیدند، تقدیر شود. فیصل دانش بیان کرد: وظیفه راه و شهرسازی است که شهر را بسازد و شهرداری باید شهر را اداره کند اما در این زمینه شاهد تقسیم کار مناسبی نیستیم.

وی بیان کرد: نارضایتی مردم از وضعیت  فعلی  و دولتمردان آن‌قدر زیاد است که تمام خدمات شهرداری زیر سؤال می‌رود، حال ما چه خدماتی انجام دهیم و انجام ندهیم، در هر صورت زیر سوال هستیم. این عضو شورای شهر بندرعباس ضمن انتقاد از راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: راه و شهرسازی به فروش زمین مشغول هستند و در زمینه ایجاد زیرساخت‌های شهری تاکنون چه اقداماتی انجام نداده‌اند!

انباشت نیرو در شهرداری بیداد می‌کند

بواشه عضو دیگر شورای اسلامی شهر بندرعباس ضمن گلایه از عدم نظارت کامل بر پروژه‌هایی که مجوز داده می شود اما نظارتی بر عملکرد و اجرا وجود ندارد، بیان کرد: مجوز دادن خوب است اما باید زمان‌دار و مشخص شده باشد اما متاسفانه مجوز صادر می‌شد و دیگر بازدید و نظارتی بر آن پروژه حفاری نیست.

وی افزود: ما خود نیز می‌دانیم که در مناطق شهرداری نیرو  آن قدر زیاد هست که حتی صندلی برای نشستن نیز ندارند و حال که مجوز می‌دهید و نیرو می‌گیرید عیبی ندارد اما از این نیروها برای نظارت بر این پروژه‌ها استفاده کنید.

این عضو شورای شهر بندرعباس ضمن گلایه از استاندار و راه و شهرسازی استان افزود: در مجموعه شهرک پیامبر اعظم متاسفانه صبحت و حتی تفاهم نامه ای نیز با راه و شهرسازی منعقد شد که پنج سایت از آن مجموعه به شهرداری تحویل شود اما تاکنون هیچ خبری از این  واگذاری‌ها نشده است.

باید اماکن آبگیر بندرعباس شناسایی و رفع شود

احمد عامری سیاهوئی عضو شورای شهر بندرعباس نیز در این جلسه بیان کرد: باید اماکن آبگیر در سطح بندرعباس به تدریج رصد کنیم و طی یک زمان‌بندی به رفع و حل آن‌ها بپردازیم.

وی بیان کرد: یک مجموعه‌ای با عنوان غدیر در مجموعه فرهنگی و هنری شهرداری جهت پاسخ به شبهات، برگزاری کلاس‌های امام شناسی و یک پارچگی برنامه‌های با موضوع غدیر در استان ایجاد شود.

شهردار بیش از 52 ساعت بیدار بوده و نتوانست در جلسه شورا حضور یابد

معاون خدمات شهری شهرداری بندرعباس بیان کرد: در طول  مدت بارندگی شهردار بندرعباس در کنار پرسنل زحمت‌کش شهرداری بوده‌اند و مایه ی دلگرمی برای همکاران ما محسوب می شده‌اند و با توجه به اعلام بارندگی، جلسه‌ای در استانداری برگزار و اعلام شد حدود ۷۰ تا ۱۲۰ میلی‌متر باران پیش‌بینی و مقرر شد که از طریق ائمه جمعه  به عموم مردم اطلاع‌رسانی شود..

موحدی‌نژاد افزود: در ابتدا و بارش در شب 5 شنبه غافل گیر شدیم اما  بر اساس  تجارب گذشته و در نواحی ۱۰گانه شهرداری، هرکدام یک اکیپ ده نفره  به همراه یک سرپرست و جانشین برای مدیریت آب گرفتگی  و سیلاب  در همان منطقه مستقر کردیم.

وی اظهار کرد: در زمان بارندگی در بندرعباس، بیش‌ترین مشکلات را در بافت فرسوده داشتیم و ۴۳درصد از شهر بندرعباس دارای بافت فرسوده است.

معاون شهردار بندرعباس بیان کرد: در زمان بارندگی نیز ماشین آلات نیمه سنگین شهرداری و با کمک بخش خصوصی را در محله‌چاهستانی‌ها، فرودگاه قدیم، سنگ کن غربی و شرقی مستقر کردیم.

موحدی‌نژاد خاطرنشان کرد: بعد از بارندگی به سه منطقه شهرداری اعلام شد تا  با به کار گیری نیروهای خود مشکلاتی که به علت بارندگی به وجود آمده بود را به حالت اولیه بازگردانند اما به با توجه به خیس بودن گل و لای که اکنون در برخی خیابان های بندرعباس وجود دارد، منتظریم با خشک شدن آن ها در اسرع وقت به جمع کردن آن‌ها اقدام کنیم و می‌بایست از زحمات نیروهای کارگری که به‌صورت شبانه‌روز تلاش کردند تشکر شود.

وی گفت: با توجه به شدت بارندگی در شهر بندرعباس به میزان  164.9 میلی متر، این حجم از آبگرفتگی اجتناب‌ناپذیر است و از این‌رو نیز با هماهنگی اداره کل ورزش و جوانان نیز پیش‌بینی سالن‌های ورزشی برای مهمانان شهر بندرعباس نیز صورت گرفته بود.

وی به معضل بیرون گذاشتن زباله‌ها در روزهای بارندگی توسط شهروندان نیز اشاره و افزود:گذاشتن زباله در چنین روزهایی در بیرون از خانه  مشکلاتی را برای تردد ایجاد می‌کند و از شهروندان خواهشمندیم پس از قطع باران و آرام شدن شرایط جوی  به بیرون بردن زباله های خود اقدام کند.

انتهای پیام/3264

منبع: فارس

کلیدواژه: شورای شهر بندرعباس بررسی آبگرفتگی هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۸۳۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موفقیت شورا و شهرداری یزد در کاهش آسیب‌های شهری

فاطمه زارع رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شورای اسلامی شهر یزد گفت: با این حال برخی از نقاط شهر دچار مشکل و حادثه شد که نسبت به شناسایی آنها اقدام و قراراست با حفر چاه‌های متعدد و سایر راهکار‌ها رفع گردد.

به گفته او: نقاط حادثه خیز شهر در بارندگی اخیر از جمله میدان صنعت، بلوار شهید بارتکوب زاده، محله حسن آباد و برخی معابر شهر است که در صدد هستیم در اسرع وقت رفع تا در هنگام وقوع بارندگی دیگر شاهد آبگرفتگی در هیچ منطقه‌ای از شهر نباشیم.

رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شورای اسلامی شهر یزد در بخش دیگر از سخنان خود مطرح کرد: همچنین در این جلسه از کمیسیون با توجه به إرائه گزارش سازمان پسماند مقرر شد جهت حفظ بهداشت و محیط زیست شهری و جلوگیری از آلودگی آب و خاک، محل دفن پسماند‌های مراکز درمانی با ظرفیت دفن ۵ ساله با اعتباری بالغ بر ۷۰ میلیارد ریال احداث شود.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • استیضاح شهردار ارومیه ناکام ماند
  • ایجاد درآمد پایدار اولویت اساسی شهرداری‌ها باشد+فیلم
  • ۱۷۰۰ نیروی شهرداری برای رفع آبگرفتگی معابر کرمانشاه پای کارند
  • موفقیت شورا و شهرداری یزد در کاهش آسیب‌های شهری
  • اختلاف سلیقه‌ها مانع از تصمیم‌گیری در شورای شهر بندرعباس نیست
  • قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ ها کجاست؟
  • واکنش چمران به حواشی جلسه قبل شورا؛ اختلافات طبیعی است
  • واکنش چمران به حواشی جلسه قبلی شورا؛ اختلافات طبیعی است
  • ۲۰ درصد سهم تامین اعتبار اتوبوس‌های بجنورد برعهده شهرداری است
  • تامین ۲۰ درصد سهم اعتبار اتوبوس‌ها توسط شهرداری